Release417© bestellen

Release417© zorgt ervoor dat de onrust die RLS met zich mee brengt, bij veel mensen wordt weggenomen. De gelijkmatige druk rondom het bovenbeen leidt ertoe dat het been tot rust komt. Dit biedt de gebruiker de rust en ontspanning om heerlijk te slapen, rustig op de bank te zitten (naast je partner) of relaxed op reis te gaan. Bent U niet tevreden, retourneren is mogelijk binnen 14 dagen! Neem per mail contact op met Release 417 B.V., dan helpen wij u verder.

Indien de omtrek van het bovenbeen, gemeten een handbreedte vanuit de lies, rond om de bovengrens van een maatrange zit, kan men de extender (verlenger) gebruiken. Hiermee kan je de band een paar centimeter te verlengen. Het door de ring halen van de band en aantrekken wordt dan eenvoudiger. Gebruik de extender alleen indien echt noodzakelijk.

TIJDELIJK NIET LEVERBAAR

Door omstandigheden kunt u helaas tijdelijk geen Release417© banden bestellen, probeert u het later nog eens. Onze excuses voor enig ongemak.

€ 74,95

RELEASE 417 B.V.

Diepenbrockstraat 6
6162 EZ Geleen
The Netherlands
T: +31 6 54298406
BTW: 8566.03.648.B.01
KvK: 66549639

Rust zonder medicatie

Release417© haalt onrust in de benen weg zonder medicatie, waardoor ook het milieu minder belast wordt door uitscheiding van afvalstoffen. De band is BSCI- en OEKO-TEX gecertificeerd en goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid. Er worden uitsluitend huidvriendelijke, kwalitatief hoogwaardige materialen gebruikt. De levensduur van het product hangt af van de intensiteit van het gebruik en de zorg waarmee het wordt gewassen.

U heeft een vraag?