De oplossing voor rusteloze benen

RELEASE417© zorgt ervoor dat de onrust die rusteloze benen met zich mee brengt, bij veel mensen wordt weggenomen. De gelijkmatige druk rondom het bovenbeen leidt ertoe dat het been tot rust komt. Dit biedt de gebruiker de rust en ontspanning om heerlijk te slapen, rustig op de bank te zitten (naast je partner) of relaxed op reis te gaan.

De oorzaak van rusteloze benen!

De oorzaak is meestal onduidelijk, maar RLS wordt wél gezien als een neurologisch probleem. Zo komt het vaker voor bij oudere mensen en sneller bij vrouwen dan bij mannen. Bij rusteloze benen schrijft de huisarts vaak medicijnen voor, die gebruikt worden bij Parkinson-patiënten en mensen met epilepsie. Deze medicijnen kunnen bijwerkingen geven en vaak moet je steeds méér medicijnen gaan nemen om hetzelfde effect te bereiken. Soms zijn er periodes dat het iets beter gaat, maar de RLS zal nooit meer verdwijnen.

De oplossing voor RLS

De band draag je op één handbreedte, gemeten vanuit de lies of vanuit de knie. De verdikking op de band moet aan de binnenkant van het bovenbeen gedragen worden en de band moet goed strak aangetrokken worden. Bekijk de korte introductiefilm.

4 simpele stappen om de Release417© om te doen!

Plaats de band op het bovenbeen met het logo aan de buitenzijde en de verdikking op de binnenkant van het been.

Haal de klittenband door de ring

Trek de klittenband vervolgens stevig aan

Sluit de band met de klittenband en klaar.

Indien de omtrek van het bovenbeen, gemeten een handbreedte vanuit de lies, rond om de bovengrens van een maatrange zit, kan men de extender (verlenger) gebruiken. Hiermee kan je de band een paar centimeter te verlengen. Het door de ring halen van de band en aantrekken wordt dan eenvoudiger. Gebruik de extender alleen indien echt noodzakelijk.

De gebruikers van Release417© vertellen zelf hun verhaal...

Ik heb ervaren dat de Release417© preventief omdoen, als ik naar bed ga, voor mij écht de oplossing is. Het is bij mij nooit echt een vast moment waarop RLS begint. Benen bewegen, strekken van voeten gaf veel onrust in bed. Met de band om word ik niet wakker en heb ik geen last van RLS en een betere nachtrust.

Wim van den Haak

Ik heb normaal gesproken zo’n twee tot drie keer in de week echt last van RLS. Een soort ‘kramp’ die niet weg gaat met strekken en alleen maar erger wordt. Ik moet dan lopen, ook ’s nachts. Nu ik de Release417© ’s nachts om doe als ik last krijg, trekken de symptomen van RLS binnen tien minuten weg. 

Ton Dubislav

RELEASE 417 B.V.

Diepenbrockstraat 6
6162 EZ Geleen
The Netherlands
T: +31 6 54298406
BTW: 8566.03.648.B.01
KvK: 66549639

Rust zonder medicatie

Release417© haalt onrust in de benen weg zonder medicatie, waardoor ook het milieu minder belast wordt door uitscheiding van afvalstoffen. De band is BSCI- en OEKO-TEX gecertificeerd en goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid. Er worden uitsluitend huidvriendelijke, kwalitatief hoogwaardige materialen gebruikt. De levensduur van het product hangt af van de intensiteit van het gebruik en de zorg waarmee het wordt gewassen.

U heeft een vraag?