Het verhaal van Release 417©

Initiatiefnemer en bedenker van de Release417© is René van Alphen. Hij had al jarenlang last van het rusteloze benen-syndroom, ofwel RLS.

Het succes bewezen

Tijdens een nacht liep de frustratie zo hoog op bij René van Alphen, dat hij het prototype van de Release417© om zijn bovenbeen bond. De verrassing was groot, toen hij direct merkte dat zijn been daar rustig van werd. Dat succes is ook bewezen in de slaapkliniek waar neurologen het succes van de band hebben vastgesteld. Inmiddels ervaren patiënten in binnen- en buitenland veel profijt van Release417©.

Release417©, rust zonder medicatie

De Release417© haalt onrust in de benen weg zonder medicatie, waardoor ook het milieu minder belast wordt door uitscheiding van afvalstoffen. De band is BSCI- en OEKO-TEX gecertificeerd en goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid. Er worden uitsluitend huidvriendelijke, kwalitatief hoogwaardige materialen gebruikt. De levensduur van het product hangt af van de intensiteit van het gebruik en de zorg waarmee het wordt gewassen. Bekijk daarom de was-instructie in de gebruiksaanwijzing.

Nachtrust en energie

Uitgeslapen en klaar voor een nieuwe dag

Comfortabel

Release417© vormt zich prettig om het been

Opluchting

Release417© brengt het been tot rust en verlicht

De gebruikers van Release417© vertellen zelf hun verhaal...

Ik ben al jaren actief op het forum van RLS-patiënten. Heb verschillende zaken, inzichten en ideeën voorbij zien komen. Maar toen René van Release417© zei dat hij eindelijk iets had wat wél werkt, werd mijn nieuwsgierigheid geprikkeld. De Release417© is een band die comfortabel zit, makkelijk om te doen is en écht verlichting geeft. Nee, het is geen medicijn waardoor je helemaal van RLS af bent. Dat kan ook niet. Het zorgt er juist voor dat je het vervelende gevoel van onrust en onmacht kunt opvangen. Als ik ’s avonds op de bank de band om doe en even erbij ga lopen, komt mijn been tot rust. Vroeger was het lopen, lopen, lopen… totdat ik moe omviel. We moeten niet de illusie hebben dat je er van af raakt. De Release417© verlicht, helpt de onrust op te vangen en geeft ontspanning van je benen. Kortom, de symptomen verminderen.

Nora Schoenmakers

Ik heb gisteravond de band om gehad. Ging heel goed: lekker ontspannen tv kunnen kijken (zelfs mijn man viel het op dat ik rustige benen had). Ben naar bed gegaan, heb hem toen afgedaan en werd rond drie uur wakker met last van een been. De band weer om gedaan en na een half uurtje was het redelijk weg, waardoor ik weer kon slapen. Bij het opstaan heb ik de band weer af gedaan en tot na de ronde met de hond heb ik geen pijn in mijn benen gehad, dus ik ben tot nu toe al super blij. k ben zo opgelucht; zo’n fijn gevoel. Ondenkbaar na ruim 10 jaar klachten en dan nu al 2 avonden niks. Ik gebruik Release417© nu 1,5 week en het resultaat is verbluffend, echt waar! Het gaat nu iedere dag beter en mijn medicijn Ropinirol is nu gehalveerd, ik hoop snel helemaal ermee te kunnen stoppen, ik ben super tevreden.

Christel Hendriks Delnoij

RELEASE 417 B.V.

Diepenbrockstraat 6
6162 EZ Geleen
The Netherlands
T: +31 6 54298406
BTW: 8566.03.648.B.01
KvK: 66549639

Rust zonder medicatie

Release417© haalt onrust in de benen weg zonder medicatie, waardoor ook het milieu minder belast wordt door uitscheiding van afvalstoffen. De band is BSCI- en OEKO-TEX gecertificeerd en goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid. Er worden uitsluitend huidvriendelijke, kwalitatief hoogwaardige materialen gebruikt. De levensduur van het product hangt af van de intensiteit van het gebruik en de zorg waarmee het wordt gewassen.

U heeft een vraag?